top of page

Haal het Beste Uit Jezelf: Verken Microdoseren met Magische Truffels

Bijgewerkt op: 8 mrt.

Microdoseren - het klinkt misschien als een nieuwe trend, maar het is eigenlijk een al wat langer bestaande methode om op subtielere manier psychedelica te gebruiken. Het draait allemaal om het nemen van kleine hoeveelheden (1:15) van stoffen zoals Magic Truffels om lichte effecten te voelen zonder volledig te trippen. Laten we eens kijken naar microdosering met Magic Truffels, en waarom het zo populair wordt.


Wat is Microdosering

Microdoseren is eigenlijk gewoon het nemen van heel weinig psychedelica, zoals Magic Truffels, om een mild effect te ervaren zonder dat je de hele wereld ziet draaien. Microdoseren wordt ook wel met andere psychedelica gedaan, zoals LSD. In onze blogs beperken we ons tot het gebruik van verse Magic Truffels, gezien zijn legale status in Nederland.


Opkomst van Microdosering met Magic Truffels

Microdoseren met Magic Truffels is de laatste tijd steeds bekender geworden. Deze truffels zijn eigenlijk de ondergrondse delen van bepaalde schimmels die psilocybine bevatten, een stof die je geest kan verruimen. Het is al eeuwenlang bekend, maar nu wint microdoseren met Magic Truffels vooral in het Westen aan populariteit.


Het is interessant om te zien hoe mensen steeds meer openstaan voor alternatieve benaderingen van geestelijke gezondheid en welzijn, en Magic Truffels kunnen daar een rol in spelen. Later gaan we dieper in op hoe microdoseren werkt, wat je eraan hebt, en waar je op moet letten.

32 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page