top of page

Inner Universe:
Magic Truffel Ceremony

2-daagse retreat in Zevenhuizen

Ervaar een levensveranderende reis van persoonlijke groei die je zal helpen alle obstakels in je leven te overwinnen. Onze retraites zijn ontworpen om je te helpen de controle over je leven te nemen en met meer vertrouwen en vreugde te leven.

Wil jij diepere verbinding met jezelf? Je hart helen? Verbinding maken met je creativiteit? Of je zelfliefde laten groeien, ontstressen, innerlijke rust en even uit je hoofd zijn? Stap gedurende het Inner Universe: Magic Truffel ceremonie in je eigen bevrijde onderbewuste wereld.

Wat mag je verwachten:
- Online Intake
- Begeleide meditatie 🧘‍♀️

- Magic Truffel inzichtplant
- Ondersteuning van meervoudig professioneel team van een gecertificeerde ceremonie leider, coach, Breathwork facilitator en Trauma / Systemisch / Opstelling therapeut
- Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) & Trauma Release Breath (TRB®)

- Lichaamsgeoriënteerde trauma-afgifte

- Voltooiing van onderbroken Fight / Flight-of 'freezing'-reactie
- Etherische therapie

- Lichaamswerk

- Optioneel: rapé / moxa
- Sound healing
- Mogelijk om te integreren en extra coaching

Let op: er wordt gewerkt met lichamelijke aanraking & lichaamswerk.


De ceremonie wordt geleid door een ervaren en gecertificeerde ceremonie leider, spaceholders, coach en/of trauma therapeut.

Er is enorm veel belangstelling voor deze meerdaagse ceremonie, en een beperkt aantal plaatsen. Reserveer je plek daarom snel!

 

Hoe lang duurt een trip?

Een Magic Truffel reist duurt doorgaans (tussen 3-6 uur). 

Contra-indicaties:

Voor het gebruik van Magic Truffels gelden contra-indicaties. Voor mensen die zwanger zijn of borstvoeding geven, hartproblemen hebben of/en het gebruik van medicatie met contra-indicatie met een natuurlijke MAO-remmer, SSRI's, anti-depressiva, en/of slaapmedicatie is het deelnemen aan dit programma uitgesloten.

Indien je medicatie gebruikt; vraag dan altijd bij de huisarts of apotheek om advies. 

Wat doen psychedelica met je?

We werken met Magic Truffels. Truffels verruimen je geest. Middelen die je geest verruimen noemen we psychedelica. En mensen die gebruik maken van psychedelica noemen hun ervaring ook wel een trip of reis. Tijdens een trip kan alles wat je ziet, ruikt en voelt anders zijn dan normaal. Kleuren kunnen bijvoorbeeld feller lijken, en het lijkt soms  of dingen bewegen. Ook de manier hoe iemand denkt kan anders zijn. De werking is afhankelijk van hoeveel iemand neemt, hoe sterk het middel is, lichaamsgewicht/bouw en hoeveel ervaring je hebt. Het effect duurt ongeveer 4 tot 6 uur. 

Er wordt tegenwoordig veel onderzoek gedaan naar psychedelica als medicijn. Wetenschappers onderzoeken of tripmiddelen kunnen helpen bij verslaving, depressie of andere psychische klachten. Het is een hulpmiddel bij therapie en mensen krijgen speciale begeleiding. Veel wetenschappers noemen de resultaten veelbelovend. Bron: drugsinfo.nl

 

Voorbereiding:

Het gebruik van Magic Truffels kan soms voor sommige mensen een hele heftige of een hele mooie ervaring zijn. Wanneer je reis gepaard gaat met (herbeleving van) onverwerkte traumatische gebeurtenissen kan er met onze hulp heling plaats vinden. Dit kan onprettig zijn. 

Het komt voor dat je dingen ziet/hoort/voelt die er niet zijn(hallucinaties), dat je moet overgeven/kokhalzen, hoesten, gevoel hebt dat je stikt, je hartslag/temperatuur veranderd, je buikpijn krijgt, onwel wordt, flauwvalt, en/of emoties voelt zoals o.a. verdriet, angst en/of boosheid welke angst kunnen veroorzaken. En angst kan paniek veroorzaken. 

 

Wij zijn hier uiteraard goed op voorbereid & ons team is er voor opgeleid om je hier doorheen te helpen en een zo veilig mogelijke ervaring te bieden.

 

Voor een beste ervaring bereid jezelf het beste voor met een gezond dieet en leefstijl. En neem 2 week voor start van het programma geen koffie/drugs/alcohol! 

 

Magic Truffels gebruik je op eigen risico & wees altijd eerlijk bij je intake! Op die manier houden we onze ceremonies veilig én leuk voor jou en anderen. 

Wil je graag dat jouw reis gedocumenteerd wordt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor wie bezig wilt met:

- Trauma healing
- Leven vanuit ander perspectief zien
- Ego loslaten

- Angsten overwinnen
- Relaties verbeteren
- Rouwverwerking
- Meer zelfvertrouwen
- Depressie helen
- Positieve mindset ontwikkelen
- In je hart zijn
- Spirituele gidsing ervaren
- Antwoorden in jezelf vinden
- Reflecteren van je leven

Transformeer je leven

Wij hebben het perfecte persoonlijke ontwikkelingsprogramma voor jou! Of je nu hebt te helen van een trauma, je ego hebt los te laten of angst wilt overwinnen, wij kunnen je helpen te vinden wat je nodig hebt.

 

Al onze programma's worden afgestemd op je behoeften.

Investering

€295,- 
inclusief btw, overnachting, ontbijt en avondeten.

Handige informatie

Dagen

2 dagen

Groepssamenstelling

Gemengd

Thema's

Innerlijke reis, naar binnen keren, healing, reflecteren, antwoorden in jezelf vinden.

Locatie

Zevenhuizen (gr)

Doelgroep

Vanaf 18 jaar

Groepsgrote

~ 8 personen

Tickets

  • €295,- p.p. inclusief btw, overnachting, ontbijt en avondeten.

Data

  • 31 mei - 1 juni

  • 7-8 juni

  • 14-15 juni

  • 23-24 augustus

  • 13-14 september

  • 18-19 oktober

  • 15-16 november

  • 13-14 december

Tijden

Aanvang: 13:45

Eindtijd: 10:00 uur

logo-vvkr.png

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant .

"We weten dat je misschien worstelt met iets groots, maar bij Woodst zijn we er voor je, klaar om je de ruimte, vriendelijkheid en begrip te geven om je te helpen genezen. We bieden een veilige en zachte bedding waar je echt gehoord en gezien word. Krijg een nieuwe kijk op het leven!"  - Joris

Locatie

Zevenhuizen, Groningen

95bd6995-8147-42bd-bad7-5a5505103357.JPG

Enthousiast geworden?

Leuk! Klik op de link hieronder om jouw retreat te boeken.

TESTIMONIALS

“Dankjewel voor de fijne en liefdevolle setting. […] Het was een reis naar overgave om vervolgens aan te komen op de plek van rust en liefde. Zo fijn om na vele jaren van negativiteit en pijn te mogen voelen wat blijdschap en onbezorgdheid is. Dankjewel hiervoor. ”“De begeleiding was erg fijn, ze zijn er echt voor je wanneer je dat aangeeft en nodig hebt. En de sfeer is heel fijn!”“Wat een mooie en fijne reis. Ook erg blij dit met jullie te mogen doen.”“Bedankt voor het creëren van een space die veilig is en waar alles er mocht zijn. Locatie is top!”
 

“Er was super goed voorgelicht, wat je kunt verwachten en wat er misschien kan gebeuren. De informatie was top! De sfeer was echt heel fijn, heel veilig en warm! Ik heb een mooie reis beleefd met veel warmte, verbinding, lol, angst en bewustwording. De energie na de ceremonie was heerlijk, lekker kunnen dansen, en bewustwording. Het was een heerlijke ervaring.”

“Wauw ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb! Veel gezien en meegemaakt. De muziek bepaalde daarin best veel voor mij; ik werd echt meegenomen in de muziek en zag en voelde alles. […] Ik neem vooral mee dat ik op mijn manier mijn ruimte mag in nemen, en als ik alles wat er is laat zijn, dat het veel makkelijker is om er mee om te gaan. Los laten dus!”

bottom of page