top of page
Serving Food
IMG_0982_edited.jpg

Word Vrijwilliger voor de 5-Daagse Retreats bij Woodst

Hartelijk welkom op de vrijwilligerspagina van Woodst.nl. We zijn verheugd dat je overweegt om een deel van je tijd en energie te wijden aan het ondersteunen van onze 5-daagse retreats.

 

Het is door de inzet van mensen zoals jij dat we in staat zijn om deze waardevolle ervaringen mogelijk te maken voor onze deelnemers.

 

Wanneer je je aanmeldt als vrijwilliger bij Woodst.nl, word je niet alleen een belangrijk onderdeel van onze gemeenschap, maar krijg je ook de kans om bij te dragen aan een unieke ervaring die mensen helpt om te ontspannen, te groeien en te verbinden met de natuur en met elkaar.

We nodigen je uit om het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team en je te betrekken bij de creatie van deze bijzondere retreats.

 

Bij voorbaat dank voor je tijd en betrokkenheid. Laten we samen iets bijzonders bouwen!

Wat je mag verwachten als Vrijwilliger
 

Als vrijwilliger bij onze retreats krijg je een unieke en waardevolle ervaring. Hieronder hebben we uiteengezet wat je mag verwachten, verdeeld over drie belangrijke categorieën:

13.png

1. Jouw Tijd en Inzet
 

Vrijwilligers worden gevraagd om dagelijks vijf uur te werken. Dit kan zijn in de vorm van het helpen bij de organisatie, het ondersteunen van de retreat activiteiten, of het assisteren bij maaltijden en schoonmaak. Deze inzet is cruciaal voor het succesvol uitvoeren van onze retreats en we waarderen enorm de tijd en energie die je hierin steekt.

11.png

2. Deelname aan het Programma
 

Naast jouw vrijwilligerswerk, krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan ons retreat programma. Dit betekent dat je toegang hebt tot alle geplande activiteiten en sessies, net als onze reguliere deelnemers. Dit geeft je de kans om te genieten van de retreat ervaring terwijl je ook waardevolle bijdragen levert aan het evenement.

14.png

3. Verblijf en Maaltijden
 

Voor een bijdrage van 399 euro, verzorgen we je standplaats en maaltijden gedurende de 5-daagse retreat. Dit omvat een plek om je tent op te zetten en drie voedzame maaltijden per dag. We streven ernaar om een comfortabele en gastvrije omgeving te bieden voor al onze vrijwilligers.

Join the tribe

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons vrijwilligersteam bij Woodst.nl. Dank je wel voor je overweging om je tijd en energie te investeren in onze retreats!

Geboortedatum

Bedankt voor je aanmelding

bottom of page