top of page
IMG_8342_edited.jpg

Wie is Woodst?

Woodst is een organisatie die zich richt op bewustzijnsvergroting. Met leuke betekenisvolle activiteiten; samen met de andere focus je op echte connecties en staat persoonlijke ontwikkeling centraal. 
 

Naast op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, valt er op Woodst ook een hele hoop te leren. In en met de natuur. Zo maak je kennis met survivalvaardigheden als houthakken, vuur maken en het opzetten van eigen onderdak. En leer je kennis maken met de elementen vuur (warmte) en ijs (kou). We richten onze aandacht op onze ademhaling, op het lichaam, gevoel en geest.

 

We kunnen je alvast vertellen: bij een retreat met Woodst ga je weg met een berg bijzondere herinneringen, een hoop nieuwe inzichten en neem je aan het eind van de rit méér mee dan alleen wat Instagram-waardige foto’s.

Benieuwd hoe eerdere deelnemers Woodst hebben beleefd? Klik hier voor hun ervaringen.

b33dc67b-c6f2-4de9-87f0-cadadea712cc.JPG

Joris Slagter
Founder Woodst

Al vanaf jonge leeftijd is Joris bezig met de natuur. Van pionieren tot bush craft: Joris draait er z’n hand niet voor om. Hij is dan ook het liefst in de natuur onder de mensen. Door te kamperen, hiken en relaxen bij een gezellig kampvuur laadt hij zijn batterij altijd weer op.


Naast Woodst startte Joris meerdere ondernemingen in de IT. Als ondernemer is hij altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. En faciliteert en organiseert hij het liefst betekenisvolle verbindende events.

Bij Woodst staat hij samen met het team voor je klaar om je een onvergetelijke week te bezorgen.

Foto_bewerkt-38.jpg

Kom jij ons team versterken?

Bekijk hieronder onze vacatures

Vacatures

Coach

Begeleiding

Opbouwteam 

bottom of page