DSC_9188 1.png

Wat is Woodst?

Jongerenvakanties zijn er genoeg. Maar Woodst is meer dan een week vol leuke activiteiten; samen met de andere deelnemers focus je op echte connecties en staat persoonlijke ontwikkeling centraal.
 

Naast op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, valt er op Woodst ook een hele hoop te leren in de natuur. Zo maak je kennis met vette survivalvaardigheden als houthakken, vuur maken en het opzetten van eigen onderdak. We kunnen je alvast vertellen: bij een vakantie met Woodst ga je weg met een berg bijzondere herinneringen, een hoop nieuwe inzichten en neem je aan het eind van de rit méér mee dan alleen wat Instagram-waardige vakantiefoto’s.

 

Benieuwd hoe eerdere deelnemers Woodst hebben beleefd? Klik hier voor hun ervaringen.

Joris_Woodst_jongerenvakantie.jpg

Joris | Founder Woodst

Al vanaf jonge leeftijd is Joris bezig met scouting. Van pionieren tot bush craft: Joris draait er z’n hand niet voor om. Hij is dan ook het liefst in de natuur onder de mensen. Door te kamperen, hiken en relaxen bij een gezellig kampvuur laadt hij zijn batterij altijd weer op.

 

Na jaren zelf als scout in de weer te zijn geweest bij de lokale scoutvereniging, mocht Joris zelf aan de slag als scoutsleider. Hij zorgde ervoor dat alle activiteiten vlekkeloos en veilig verliepen. In totaal heeft Joris zo’n tien jaar bij de scouting gezeten. 


Naast Woodst startte Joris meerdere ondernemingen in de IT. Ook werkte hij als reisleider bij een grote reisorganisatie en is Joris in het bezit van een EHBO- en BHV- certificaat. Tijdens Woodst staat hij samen met de andere reisleiders voor je klaar om je een onvergetelijke week te bezorgen.

Het team

Onze begeleiders bezorgen jou een onvergetelijke vakantie

Kopie van Woodst.2021.345.JPG

Lotte

Lotte (28) is onze creatieve spring-in-‘t-veld. Ze heeft haar eigen stichting, deed

ervaring op in de marketingwereld en werkt als concept creator het liefst aan 1001 dingen tegelijk. Lotte is een kracht die we er binnen Woodst graag bij hebben. Heb je een spontaan of creatief idee? Trek Lotte aan haar mouw en ze voert het graag met je uit!

Woodst.2021.220.JPG

Iris

Iris (24) is tijdens de eerste editie van Woodst als deelnemer mee geweest. Ze heeft een media opleiding afgerond en helpt mee met de online content voor de website en socials van Woodst. Het kan zijn dat ze tijdens Woodst ineens met een camera voor je neus staat; Iris zorgt ervoor dat de vakanties van Woodst mooi worden vastgelegd!

Marit_Woodst_Vakantie

Larissa

Larissa (23) is degene bij wie je moet zijn als je je hart wilt luchten. Met een aantal behaalde diploma’s en certificaten in onder andere maatschappelijke zorg,

is ze jouw vertrouwenspersoon tijdens Woodst. Op het moment is ze werkzaam als sociaal pedagogisch werker in de begeleiding van jongeren.

Marit_Woodst_Vakantie

Marit

Marit (19) was, net als Iris, deelnemer gedurende de eerste editie van Woodst. Vers van de middelbare school, geniet ze inmiddels van haar tussenjaar. In haar vrije tijd doet ze aan boogschieten, gamen en muziek maken. Op het kamp helpt ze waar ze kan en geniet ze het meest van de groei die zowel deelnemers als begeleiders samen doormaken.

Foto_bewerkt-38.jpg

Kom jij ons team versterken?

Bekijk hieronder onze vacatures

Vacatures

Coach

Reisbegeleiding

Opbouwteam