top of page

Zweethut ceremonie

Wij nodigen je uit voor een zweethut experience bij Woodst Retreats. Een toegangspoort tot diepe herverbinding met het hart en vernieuwing van onze relatieverbindingen. Onze zweethut ceremonie is een unieke gelegenheid om het lichaam, geest en ziel te reinigen en versterken in een omgeving van oude wijsheid en respect voor de natuur. Stap binnen in een wereld van heilige rituelen en ontdek de kracht van de elementen in een van de meest betekenisvolle en transformerende ervaringen die je ooit zult meemaken.

WhatsApp Image 2023-08-03 at 09.13.28.jpeg

Wat is een zweethut?

Een zweethut ceremonie is een diep helend/reinigend en ritueel dat zijn wortels heeft in de inheemse culturen van Amerika.  Ook over de hele wereld kent het zijn eigen unieke vormen.

 

Bij Woodst Retreats wordt deze ervaring aangeboden in een therapeutische setting. Samen met een unieke, veilige, respectvolle en inspirerende omgeving. Wij volgen geen stroming, maar halen wel veel inspiratie uit het Sjamanisme. 

 

Tijdens de ceremonie ga je in een speciaal gebouwde hut, verwarmd door hete stenen, waar je deelneemt aan sharings, zang en meditatieve stilte. Het is een ruimte voor persoonlijke reflectie, healing en het loslaten van datgene wat je niet meer dient.

WhatsApp Image 2023-08-03 at 09.11.15.jpeg

De ervaring

De zweethut ceremonie bij Woodst Retreats is ontworpen om je een krachtige, persoonlijke reis te bieden. Begeleid door ervaren begeleiders, wordt je door de vier rondes (vier windrichtingen) van de ceremonie geleid, elk met hun eigen thema's en intenties. Het is zowel een fysieke reiniging als een spirituele zoektocht, waarbij de warmte van de zweethut helpt om zowel fysieke toxines als emotionele en spirituele blokkades los te laten.

WhatsApp Image 2023-08-03 at 09.13.48.jpeg

Boeken

Ben je klaar om deze krachtige reis te beginnen? Of je nu op zoek bent naar persoonlijke genezing, spirituele groei of gewoon een unieke ervaring, de zweethut ceremonie van Woodst Retreats wacht op je. Bereid je voor op een ervaring die je leven kan veranderen.

We hebben twee hutten. Een voor maximaal 13 personen. En een hut voor maximaal 20 personen. Geef aan in je e-mail of je reserveert voor een (eigen) groep en de groepsgrote. 

Indien je voor je zelf wilt boeken: geef dan aan of je individueel (1 op 1) of in een groep wilt deelnemen. Geef vervolgens aan welke periode je wilt reserveren. Dan nodigen we je uit voor de volgende hut.

Voor vragen: Neem contact op via joris@woodst.nl

WhatsApp Image 2023-08-03 at 09.11.15.jpeg

Zweethut boeken

Vul het formulier in als je je wilt aanmelden voor een zweethut ceremonie op een geplande datum.

Kies een optie (€)

Bedankt voor je boeking

bottom of page