top of page

Ijsbad & ademhaling

Welkom bij Woodst Retreats, waar natuurlijke helende methodes en traditionele wijsheid samenkomen om u een verkwikkende en transformerende ervaring te bieden. Stap in de uitnodigende wereld van onze ijsbad en ademhalingssessies, een ongeëvenaarde reis die de kracht heeft om uw lichaam te herstellen, uw geest te kalmeren en uw spirituele welzijn te versterken.

WhatsApp Image 2023-08-03 at 09.57.45 (3).jpeg

Wat is een ijsbad?

Een ijsbad, gecombineerd met gerichte ademhalingsoefeningen, is een krachtige methode die bekend staat om zijn vermogen om het immuunsysteem te versterken, stress te verminderen en de geestelijke helderheid te bevorderen. Bij Woodst Retreats bieden wij een begeleide ervaring in een serene en ondersteunende omgeving, waarin u de krachtige voordelen van deze tijdloze praktijk kunt ontdekken.

WhatsApp Image 2023-08-03 at 09.57.45 (1).jpeg

De ervaring

Jouw ijsbad en ademhalingssessie bij Woodst Retreats zijn meer dan een fysieke uitdaging. Ze vormen een pad naar innerlijke kracht en balans. Onder begeleiding van ervaren trainers begin je met een reeks ademhalingsoefeningen die ontworpen zijn om je te helpen focussen en je voor te bereiden op de ijsbadervaring. Het betreden van het ijsbad is een daad van moed, maar ook van vertrouwen in het lichaam en geest. Het is een moment om los te laten, je bewust te worden van je innerlijke kracht en je over te geven aan de verkwikkende kou.

WhatsApp Image 2023-08-03 at 09.57.44.jpeg

Boeken

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en jezelf te overstijgen? Bij Woodst Retreats maken we het eenvoudig om je ijsbad en ademhalingssessie te boeken. Kies de datum die bij jou past en volg de stappen om je plek veilig te stellen. Of je nu op zoek bent naar lichamelijke vitaliteit, mentale helderheid of spirituele groei, de ijsbad en ademhalingssessie bij Woodst Retreats is een ervaring die je niet wilt missen. Bereid je voor op een reis die je perspectief op kracht en veerkracht kan veranderen.

WhatsApp Image 2023-08-03 at 09.11.15.jpeg

Ijsbad boeken

Vul het formulier in als je je wilt aanmelden voor een ijsbad ceremonie op een geplande datum.

Kies een optie (€)

Bedankt voor je boeking

bottom of page