wegwijs.png

Veelgestelde vragen


Wij krijgen veel vragen over Woodst (wat wij ontzettend leuk vinden!), maar omdat we je graag zo snel mogelijk willen helpen, vind je op deze pagina de belangrijkste vragen met de antwoorden terug.

Staat jouw vraag er niet tussen? Geen zorgen, we beantwoorden je vragen graag. Neem in dat geval contact met ons op via de contactpagina.

Hoe wij omgaan met corona vind je op deze pagina.

Waar slapen we?

Deelnemers zullen slapen in een bell tent die op de eerste dag van het kamp door hen zelf wordt opgezet samen met de andere deelnemers. In de tent kan je met 2 tot 6 personen slapen. Matjes, een kussen en slaapzak dienen zelf meegenomen te worden.

Annuleringsverzekering geregeld?
Je reis is verzekerd als je een reisverzekering hebt afgesloten en door ziekte niet kunt reizen. Welke regels er precies gelden hangen af van de verzekering die je hebt afgesloten. Je kan daarom het beste op de site van je verzekering kijken. Mocht je hulp nodig hebben, dan kijken we graag met je mee.

 

Wanneer je ziek bent geworden van het Corona virus, voordat je op vakantie gaat, moet je (vaak) een doktersverklaring vragen van je huisarts.

Zijn er specifieke maatregelen voor Woodst?
Wij volgen de aanwijzingen en adviezen van de overheid. Op vakantie in Nederland en buitenland is gewoon mogelijk, maar er kunnen wel bepaalde regels gelden in het binnen en buitenland. Houdt vooral de website rijksoverheid.nl in de gaten.

Moet ik gevaccineerd zijn om mee te gaan met Woodst?
Nee, dat is in Nederland niet verplicht. Hier wordt ook niet naar gevraagd of op gecontroleerd. Wel vragen we de deelnemers van te voren een Corona test te doen, om zo de kans op besmetting op het kamp zo klein mogelijk te houden.

Voor internationale reizen zoals onze reis naar Spanje, moet je wel gevaccineerd zijn en/of een internationale groene QR code hebben.

Wat is inbegrepen in de prijs?
Daarvoor krijgen de deelnemers een tent, veldbed, warm wollen deken. Ook is het ontbijt, middageten en avondeten + drinken inclusief. En hebben we een ontzettend mooi en vol programma. Denk aan een outdooractiviteiten. Maar ook Yoga, Meditatie. Als de locatie het toestaat is er ook een sauna, hottub en/of coldtub aanwezig. En groepsgesprekken, coaching, en leer je nieuwe persoonlijke life skills.

Wat moet ik meenemen naar Woodst?

De paklijst voor Woodst krijg je persoonlijk door onze organisatie doorgestuurd, voordat je op vakantie gaat.

Zijn mobiele telefoons toegestaan?

Zeker! Maar hoe leuk is het als iedereen ook écht op Woodst is, in plaats van in zijn of haar telefoon gedoken om de lijst met vergeten appjes te beantwoorden. Wel zo gezellig om je telefoon even aan de kant te leggen, toch? 

Slapen jongens en meiden apart?

Op locatie wordt er een indeling van de tipi tenten gemaakt. Indien gewenst kunnen mensen ervoor kiezen om ongemengd en/of gemengd te slapen.

 

Mag er alcohol mee?

Het staat deelnemers vrij om in de avonden wat te drinken op Woodst, maar overmatig alcoholgebruik reden om in te grijpen.

Krijgen we ook vrije tijd?

Zeker! Tijdens Woodst zullen er elke dag activiteiten worden ingepland. Het is mogelijk om in de vrije uurtjes je eigen ding te doen.

Wat zijn de starttijden van Woodst?

De start- en eindtijden zijn nog niet bekend. Wanneer ons aanbod compleet is, zullen we de starttijden bekend maken. 

 

Wat krijgen we te eten tijdens het zomerkamp?

Woodst zal elke dag drie maaltijden verzorgen, daarnaast zijn er snacks aanwezig. Je hoeft je niet zorgen te maken over of je genoeg te eten krijgt. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de dieetwensen van alle deelnemers.

Hoe zorgen jullie ervoor dat alles veilig verloopt?

De reisleiding is dag en nacht aanwezig bij de deelnemers, zij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze reisleiders krijgen vooraf aan het kamp allemaal een training tot reisleider. Tijdens deze training leren zij het draaiboek kennen, bespreken ze alles over het kamp, trainen ze sociale vaardigheden over hoe je met zelfvertrouwen voor een groep staat, iets enthousiast voordraagt, uitlegt en overlegt, maar ook hoe je met lastige situaties om gaat en leren zij kampvaardigheden, zodat ze de groep instructies kunt geven en delegeren.  

Hoeveel reisleiders gaan er mee?

Er zullen vier getrainde reisleiders meegaan op een groepsgrote van 20 personen. Zij staan dag en nacht voor je klaar voor een gezellig praatje om of even je hart bij te luchten. 

Welke afspraken gelden er op het kamp?

Om meer te weten over de regels die op het kamp gelden, klik je hier.

Waar kan ik speciale wensen en bijzonderheden doorgeven?

Tijdens de aanmelding is het mogelijk om bijzonderheden door te geven. Schiet je later iets te binnen? Stuur ons dan een mail. Dit kan via de contactpagina.

Voor welke leeftijdscategorie is Woodst?

Woodst is voor 18- tot en met 27-jarigen. Ben jij net iets jonger of ouder? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan kijken we of er een oplossing is. 

Heb je nog een vraag?

Stuur ons een mailtje of vul onderstaand formulier in! wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Bedankt voor je bericht!

Woodst_jongerenvakantie_tent.jpg