top of page

Wat is het verschil tussen Choco Bliss en Cacao Bliss?In een eerdere blog (Cacao Bliss: Ceremoniële cacao, Psilocybine en Banisteriopsis caapi het nieuwe plant medicijn) hebben we je uitgelegd wat Choco Bliss / Cacao Bliss is — het zijn chocolaatjes die gemaakt zijn van Ceremoniële cacao, Banisteriopsis caapi, Psilocybine en een kruidenblend. Het is een plantmedicijn die wordt gebruikt als een middel om verbinding te maken met de natuur en om te helen. Het grote voordeel van deze chocolaatjes is dat je er niet ziek van wordt, je hoeft bijvoorbeeld niet over te geven — wat je bij Ayahuasca meestal wel hebt — en je verbindt je toch met de spirit van moeder Ayahuasca. O ja, en hebben we je al verteld dat de chocolaatjes heerlijk zijn? Onze chocolaatjes zijn bijvoorbeeld in twee smaken: pure cacao met een kruidenmix en gember/citroen. Die laatste hebben we bedacht omdat we gemerkt hebben dat er mensen zijn die bepaalde kruiden niet kunnen verdragen en sommigen vinden het fijn om te weten wat er exact in de chocolaatjes zit. We zijn heel transparant over onze producten, dus als je vragen hebt, stel ze gerust! Sterker nog, als je even geduld hebt, dan kun je deze chocolaatjes ook zelf maken, omdat we binnenkort een workshop organiseren.


Choco Bliss vs. Cacao Bliss — welke is beter?


Kortgezegd: Choco Bliss en Cacao Bliss hebben vrijwel dezelfde samenstelling. Beide producten bestaan uit caapi, cacao, psilocybine en kruiden; ze hebben dus dezelfde werking. Het verschil zit 'm in het soort en de hoeveelheid van bepaalde producten. Net als je verschillende soorten magische truffels hebt (bijvoorbeeld: Mexicana en Hollandia), heb je ook soortgelijke verschillen in de bliss'jes. Zo heeft Choco Bliss van House of Oneness 20 kruiden in de chocolaatjes en Cacao Bliss van Inner Journey heeft er 37. Overigens, de chocolaatjes werken niet beter als je meer of minder kruiden hebt, het is dat je het weet. ;)


Welke chocolaatjes beter zijn is vooral een kwestie van smaak en dat zou je zelf moeten uitproberen. Natuurlijk, los van de chocolaatjes, heeft ook de setting en de voorbereiding veel invloed op je reis.


Prijzen vergelijken


Choco Bliss en Cacao Bliss zijn vrij prijzig en om het iets toegankelijker en betaalbaarder te maken hebben we besloten om de chocolaatjes goedkoper aan te bieden en ook nog eens de mogelijkheid om ze in kleinere hoeveelheden te kopen.


Een snelle prijs studie laat zien waar je het voordeligste uit bent:


Met stipt op nummer #1 Woodst: 10 stuks voor € 100,00 ← ja ja, dat zijn wij!


● Een prachtige welverdiende #2 Inner Journey: 10 stuks voor € 125,00


● De duurste #3 House of Oneness: 10 stuks voor € 144,00

We willen nog eens benadrukken dat de bliss'jes alleen gebruikt moeten worden onder begeleiding van een ervaren gids en/of iemand die daarvoor is opgeleid. Als je op zoek bent naar een plantmedicijn voor heling en persoonlijke groei, dan is het aan te raden om met een professional te praten. Bij Woodst zijn we getraind en gecertificeerd.


Ben je op zoek naar een Cacao Bliss ceremonie? In Nijmegen organiseren we maandelijks een begeleide reis.


See you soon? Lees hier meer over onze Inner Deep Dive Cacao Bliss Ceremony


29 weergaven0 opmerkingen
bottom of page