top of page

Coaching

Als ondernemer ben je ooit begonnen vanuit een droom en passie, én bij groei wordt er steeds meer veel van je gevraagd. Krijg je steeds meer voor je kiezen en moet je winstgevend zijn? En als dat even niet lukt (wat héél normaal is), dan kan je als persoon energie lekken. Je motivatie verliezen, burned-out of bored-out raken, en je uiteindelijk depressief voelen. Als je batterij leeg raakt of blijft, dan is het nooit te laat om aan de bel te trekken. En wacht niet tot dat je helemaal bij de afgrond staat. 

Weet dan dat een winstgevend bedrijf: valt en staat met een gezond en fitte ondernemer! Jij. Jij als persoon staat centraal. Wij stellen samen de vraag. Wat heb jij nodig? Om te groeien. Persoonlijk en met je bedrijf. Waar haal jij je energie vandaan? Je inspiratie? 

Opstellen

Werken vanuit een verlangen is de basis voor een coachingstraject. Als onderdeel van het verlangen maken we gebruik van opstelling. Opstellingen geven de opsteller inzicht. Door het verlangen van een afstand te kunnen bekijken, krijg je een helicopter-view. Die is nodig om vanuit een andere perspectief inzichten te krijgen. En te zijn, te voelen en/of beslissingen te nemen. 

Het is ook mogelijk om deze techniek te gebruiken voor bijv. traumaverwerking.

Coaching

Woodst biedt retraites en coaching voor ondernemers die meer controle over hun leven willen, en helpt je ook inspiratie te vinden voor mensen die op zoek zijn naar verandering in hun leven.

Als je even behoefte hebt aan klankbord. Een gelijkwaardige sparringspartner om over jouw onderwerpen en thema's te praten. Iemand die even naar je luistert. Je motiveert of juist even kritisch is op de momenten dat je oud (ongewenst) gedrag laat zien. Je uitdaagt als je je verveeld. Of vragen stelt die gesteld moeten worden om bepaalde gedachten processen opgang te brengen? Dan kan je door middel van 1:1 coaching met Woodst aan de slag. 

Het is tijd dat je mag ontvangen. Start met je coachingsessies met onze topcoaches en adviseurs om je te helpen met persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, leiderschap en meer.

bottom of page